New Kaisho Karate Hub

New Kaisho Karate Hub

The Brief
bi Design were approached by the client Kaisho Karate to change the use of an industrial unit into a bespoke studio karate dojo.

The Solution
The existing first floor space is open plan with beautiful king post trusses. The space is perfectly sized to accommodate a medium size class with equipment. Bi Designs challenge was to improve the entrance access area and external appearance.

A proposed extension over the ground floor office was designed to incorporate a revised staircase layout and incorporate a large viewing gallery for parents and spectators.

The Outcome
Building over the existing office and recladding the outside of the front of the building transforms what was once a run down industrial unit into a welcoming high quality Karate Hub. The large feature window to the front doubles up as a signage and letting natural light into the viewing area.